sportove.net

Sky Sports очаква мач на Джошуа срещу Пулев или Поветкин през лятото

Бившият световен шампион в полутежка категория Джони Нелсън, който в момента е анализатор и коментатор на Sky Sports, очаква Антъни Джошуа да се изправи срещу Кубрат Пулев или Александър Поветкин през лятото. Той сподели своето мнение за развитието на кариерата на световния шампион на WBA, IBF и IBO. Според Нелсън първият съперник на Джошуа за годината ще бъде Джоузеф Паркър. Мениджърът на Ей Джей Еди Хърн вече съобщи, че двете страни са договорили почти всичко за мач на 31 март в Кардиф.


“Очаквам Джошуа да го победи, но след това ще започне най-интересното. Следващият съперник трябва да бъде някой задължителен претендент като Александър Поветкин, но аз не бих изключил възможността Кубрат Пулев отново да получи шанс. Кой ще бъде съперник след това? Всички ще кажат Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър, но аз ще кажа Дейвид Хей. Да, това означава, че го виждам като победител в реванша с Тони Белю (5 май). Тази битка трябва да се проведе през втората половина на лятото на 2018-а”, анализира Нелсън.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.