Намери ни
To Top

Легенда посочи ключа към успеха на Лудогорец срещу Реал!

Само след дни българският първенец Лудогорец ще приеме Реал (М) в първия си домакински мач от груповата фаза на Шампионската лига. „Орлите“ срещат не кого да е, а европейския клубен шампион и рекордьор с 10 титли. Легендата на българския футбол Аспарух Никодимов смята, че въпреки масовите прогнози, че Лудогорец е обречен, орлите имат шанс за пълен или поне частичен успех срещу Реал (М), а ключът към него е опазването на Кристиано Роналдо.

„Мисля, че Лудогорец може да вземе точка или дори три, но за целта трябва да спре Роналдо“, каза 69-годишният Никодимов пред „Ройтерс“.


Image_4311727_308

Аспарух Никодимов

„Реал играе много бързо и изглежда в много по-добра фома от Ливърпул, но испанският отбор ще страда, ако Лудогорец успее да неутрализира Роналдо и да спре неговите пробиви. Естествено, Реал има и други класни играчи, но Роналдо е нещо специално. Той може да печели мачове с едно докосване. Лудогорец игра много силно срещу Ливърпул и мисля, че ще повтори представянето си и срещу Реал, но само ако запазят самообладание и не позволят на емоциите да ги владеят. Трябва да играят без страх“, завърши специалистът, под чието ръководство ЦСКА отстранява Ливърпул през 1982 г.

 

Ощр от категория Анализ