sportove.net

Антъни Джошуа може да се бие с Кубрат Пулев

Бившият световен шампион в полутежка категория, а в момента анализатор и коментатор на Sky Sports Джони Нелсън сподели своето мнение за развитието на кариерата на шампиона версиите WBA, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа (20-0, 20 KO).
Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф+66

Според Нелсън, първият съперник на Джошуа трябва задължително да бъде световният шампион на WBO Джоузеф Паркър. И след това всичко е по-сложно, недвусмислено и може би по-интересно.“Джоузеф Паркър трябва да е първи и очаквам AJ да го победи, но след това ще започне най-интересното.


Следващият съперник трябва да бъде някой задължителен претендент, като Александър Поветкин, но аз не бих изключил възможността Кубрат Пулев отново да получи шанс“, заяви Джони Нелсън пред Sky Sports.
View image on Twitter
View image on Twitter

Sky Sports Boxing

@SkySportsBoxing
AJ’S THREE FIGHTS: @Carl_Froch @TonyBellew & @SkyJohnnyNelson plan a 2018 schedule for @AnthonyfJoshua as we ask The Panel to picks three fights for AJ. http://skysports.tv/TGwLPX

7:39 PM – Dec 29, 2017
10 10 Replies 15 15 Retweets 54 54 likes
Twitter Ads info and privacy
Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф+66

“Кой ще бъде съперник след това? Всички ще кажат Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър, но аз ще кажа Дейвид Хей. Да, това означава, че го виждам като победител в реванша с Тони Белю и след този двубой между Джошуа и Хей ще завладее съзнанието на публиката. Тази битка трябва да се проведе през втората половина на лятото на 2018 година”, добави Нелсън.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.