Намери ни
To Top

„Пловдивското дерби е с предизвестен край“

Пловдивското дерби между Ботев и Локомотив днес е с предизвестен край. Двубоят, който ще се изиграе на тренировъчната база на канарчетата в „Коматево“, няма да предложи сериозни интрига, като ще бъде поредната победа за домакините над „вечния враг“, каза легендата на Ботев Петър Зехтински пред „Пловдив Нюз“.

„Все пак Ботев разполага с много по- добри футболисти и само победа в този мач трябва да задоволи жълто-черните. Според мен Локомотив няма класата да се противопостави в момента, тъй като разполага само с един изявен футболист – Мартин Камбуров“, анализира ситуацията в двата тима Зехтински.


„Публиката също е важен фактор за победа на Ботев. Всички знаят колко трудно се играе в „Коматево“. Усещането за самите футболисти ще е сериозно и това е в полза на Ботев. Като футболист имам само 1 загуба от Локо и винаги е било голяма радост да победиш градския съперник. Надявам се и днес футболистите на Ботев да ни зарадват с победа в градското дерби“, спомня си дългогодишният халф на канарчетата.

Ощр от категория Анализ