Намери ни
To Top

Жереми Менес изкара шокираща причина: ПСЖ го изритал, защото…

Френският национал Жереми Менес изкара шокираща причина за раздялата си с местния гранд ПСЖ. Нападателят, който бе при принцовете от 2011 до 2014 г., не получил достатъчно доверие, защото… не бил активен в социалните мрежи. Менес смята, че ако бил писал повече постове във Facebook и Twitter колко обича Париж и отбора, можело и да се наложи при столичани.


„ПСЖ ме купи за 8 милиона от Рома през лятото на 2011 година. През първите два сезона се справих добре, миналия нещата бяха по-различни, но пак бях решаваща фигура. Стастистически погледнато съм доста по-напред от някои други играчи на ПСЖ. Също така влязох в историята на клуба с гола си срещу Олимпик Лион, който донесе титлата за 2013 година. Сравнено с постигнатото от другите, това не изглежда толкова зле, нали“, обощава престоя си в ПСЖ Менес.

„Например Лукас Моура е там от две години и е вкарал 3 гола. В същото време струва 40 милиона повече от мен. Той е бразилец. Днес може би е по-удачно да си чужденец в ПСЖ. Аз съм французин и парижанин. Нямам профили в Twitter или Instagram, където да пращам съобщения или красиви снимки. Не правя филмчета в социалните мрежи. Не повтарям постоянно: „Да живее Париж, да живее Париж!“, за да се харесам. Аз не съм такъв. Това обаче не означава, че не обичам моя клуб. Казано накратко – не съм фалшив! Доста от футболистите се представят публично в тази светлина, за да се харесат“, ядосва се Менес на колегите си.

През лятото той отиде в Милан и набързо спечели симпатиите на наставника Филипо Индзаги.

 

Ощр от категория Анализ