Намери ни
To Top

Ливърпул се приближава до следващата си голяма цел

Ливърпул успя да изпълни желанието на мениджъра Юрген Клоп и привлече защитника на Саутхамптън Вирджил ван Дайк срещу рекордните за футболист на този пост 75 млн. паунда, а следващата трансферна цел на мърсисайдци е халфът на Шалке 04 Леон Горетцка. Според информация на „Marca“, от ръководството на английския клуб са информирали колегите си от Гелзенкирхен, че продължават да се интересуват от Горетцка. Германският национал може да замени на „Анфийлд“ от следващия сезон Филипе Коутиньо, който почти сигурно ще премине в Барселона.


Горетцка има договор с „кралскосините“ до лятото и по всичко личи, че няма да го поднови. В Шалке са наясно с намерението на 22-годишния футболист, но въпреки това направиха отчаян опит да го задържат, като му предложиха годишна заплата от 12 млн. евро. Някои медии оповестиха, че той вече има предварителен контракт с Ливърпул.
View image on Twitter
View image on Twitter

The Liverpool Corner?
@LivCorner
According to the latest reports, Goretzka will be a Liverpool player in summer 2018 and could transfer for free.

9:54 PM – Dec 29, 2017
2 2 Replies 9 9 Retweets 45 45 likes
Twitter Ads info and privacy
„Скоро ще взема решение. Трябва да обмисля нещата от всички ъгли. Не искам да избързвам. Бъдещето ми ще стане ясно през януари“, каза неотдавна самият Горетцка.

През сезона в Бундеслигата халфът има 11 мача и 4 гола, но пропусна последните три двубоя на Шалке заради травма в коляното. Знае се, че освен Ливърпул, желание да го привлекат са изявили Барселона, Ювентус и Манчестър Юнайтед.

Ощр от категория Трансфери