sportove.net

Еден Азар чака за Реал

Медийните писания се потвърдиха и Еден Азар наистина не продължава споразумението с Челси заради възможността да продължи кариерата си в Реал Мадрид. Това потвърди бащата на звездата Тиери Азар. “Еден отказа договор, защото разбра за интереса на Реал Мадрид, където би паснал добре”, заяви таткото в интервю за белгийския Le Soir. Тиери обаче опроверга слуховете, че вече има постигната договорка с Кралския клуб: “В този момент няма никакъв договор.


Еден е само една от страните”. Според бащата 26-годишният белгийският тех-ничар се възхищава на лос бланкос и не крие желанието си един ден да играе за мадридчани. Контрактът на футболиста с Челси изтича през лятото на 2020 година. Същевременно стана ясно, че Реал е близо до подпис с футболиста на Валенсия Рафа Мир, който играе за дублиращия тим на прилепите, пише “Марка”. 20-годишният нападател има само два мача за първия състав на Валенсия през този сезон. Записал е 17 гола в 15 мача за Валенсия II. Договорът на нападателя с прилепите изтича през 2018 година, като се очаква да струва около половин милион евро. Очаква се Рафа Мир да се присъедини към Реал в началото на януари и да играе до края на сезона за втория отбор на кралете.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.