Намери ни
To Top

Кличко се подигра с Кобрата, скандални думи на украинеца

Владимир Кличко отново прекали. Омразата му към Кобрата ескалира. Украинецът без притеснение се подигра с всичко, което е направил Кубрат Пулев на боксовия ринг.

Кличко вече с години бяга от мач с Кобрата.


Ако всичко е наред двамата трябва да се изправят един срещу друг на 15-и ноември, а Владимир не признава победите на Кубрат над Димитренко, Устинов и Томпсън за каквито и да било стойностни успехи.

„До момента Пулев не е участвал в голяма битка. Добър боксьор е, спечели си право да излезе срещу мен, но дотук. Той няма голяма победа. Сега обаче ще се бие срещу истински шампион. Ще го видим какво може на 15-и ноември. Аз имам подходящата мотивация. Добре съм запознат с качествата и мачовете на българина. Изучил съм стила му, готов съм. Не игнорирам победите му досега, но те не са срещу сериозни противници. Ще доминирам срещу Пулев“, заяви Владимир Кличко пред полското издание „gwizdek24“.

Кличко става все по-нагъл в атаките си срещу Кобрата, въпреки, че самият украинец е единствената причина боят между двамата да се отлага. Явно вече омразата и от двете страни е прекалено голяма, предстои епичен мач в Германия.

Ощр от категория Спорт