Намери ни
To Top

Херо: Може да спечелим срещу Милан и да изненадаме цяла Европа

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо демонстрира сериозен оптимизъм относно сблъсъците с Милан от 1/16-финалите за Лига Европа през февруари. Той отчете класата на съперника, но и изрази надежда, че орлите могат да спечелят.

„Да играем срещу Милан е невероятна емоция. Този отбор се е доказал пред целия свят и той ще бъде огромно предизвикателство за нашите футболисти.


Огромна чест е за нас да докараме в България да играе Милан. Ние ще се опитаме да се противопоставим на този отбор. Ако имаме шанс, може и да спечелим“, сподели Димитров пред вестник „Доктор“.

„В началото на сезона Милан направи селекция за 200 милиона евро с идеята да спечелят шампионската титла в Италия. Но поради една или друга причина не достигна време за стиковката на новопривлечените футболисти и нещата не се получават. Надявам се и срещу нас нещата да не им се получат. Аз съм щастлив, че ще играем срещу Милан. И футболистите ни също бяха ентусиазирани, когато разбраха какъв отбор ни се падна. Не всеки ден може да ти се случи такъв съперник. Знам, че Милан е фаворит в този двубой, но и Лудогорец е доказал себе си през годините със стойностни игри срещу големи отбори. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа. Знам от футболната история, че Милан е побеждаван от Академик София. Защо Лудогорец да не е вторият български отбор, който ще победи италианския гранд“, допълни Херо.

Ощр от категория Футбол