sportove.net

Модена подкрепи Радо Стойчев, глобява солено Нгапет

Ръководството на “Азимут Модена” подкрепи новия си старши треньор Радостин Стойчев в конфликта му със суперзвездата на тима Ървин Нгапет. Френският национал се опълчи срещу българския специалист и пропусна последните тренировки на тима. Същото се отнася и за по-малкия му брат Суон, който също е част от италианския отбор.

Двамата поискали 2 дни почивка от Стойчев, но не се появили в залата, както била уговорката.


В петък се проведе срещу между останалите състезатели и президента Катя Педрини, като според италиански медии някои от играчите също възроптали срещу българина. Преди няколко часа от клуба излязоха с официално становище по казуса и изглежда, че братята Нгапет ще отнесат солени глоби за самоотлъчването си от отбора.

“Във връзка с публикаваните информации в някои медии бихме желали да напомним, че Ървин и Суон Нгапет са подписали договори до 2020 г., след като са били наясно с проекта на “Азимут Модена”. Ръководството на клуба обмисля какви мерки да предприеме срещу двамата състезатели”, се казва в съобщението до медиите.

View image on Twitter
View image on Twitter

Volleyball.it
@Volleyball_it
Modena: Nuovo caso Ngapeth, la società interviene – https://www.volleyball.it/modena-caso-ngapeth-la-societa-interviene/ … –

4:37 PM – Dec 25, 2017
Replies 5 5 Retweets 22 22 likes
Twitter Ads info and privacy
Преди няколко години Ървин Нгапет си тръгна безцеремонно от руския клуб “Кемерово”, който бе воден от баща му Ерик. Дори и той не знаеше тогава, че изгряващата звезда е решил да прекрати едностранно договора си с отбора от Кузбас. Малко след напускането на Ървин бе изгонен и баща му.

Впоследствие Нгапет се установи в Италия и преди да премине в “Модена” игра за “Кунео” заедно с национала ни Цветан Соколов.

View image on Twitter
View image on Twitter

Volleyball.it
@Volleyball_it
Modena: Ngapeth sbatte la porta? Tensione con Stoytchev? – https://www.volleyball.it/modena-ngapeth-sbatte-la-porta-tensione-stoytchev/ … –

11:19 AM – Dec 24, 2017
1 1 Reply 2 2 Retweets 9 9 likes
Twitter Ads info and privacy
Преди две години посрещачът блъсна с колата си хора на пешеходна пътека и избяга, но в последствие направи самопризнание. Малко след като Франция спечели за първи път Световната лига той влезе във физическа саморазправа с кондуктор и отново бе изправен пред съда. Преди по-малко от месец пък фамозният нападател бе хванат да кара автомобил с над 1,5 промила алкохол в кръвта.

“24 часа”
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.