Намери ни
To Top

„Лудогорец ще разгроми Реал Мадрид“, вижте колко гола ще вкарат орлите на Касияс, числото е брутално

Реал Мадрид ще отнесе исторически разгром в София. Култова фраза само 5 дни преди мача между Лудогорец и белия балет в Шампионска лига. Ето какво каза лидерът на орлите Марселиньо, който след гол има навик да пунктира звездата на Реал Кристиано Роналдо в специфично изразяване на радост, пред „Меридиан мач“.

„Със сигурност ще излезем с мисълта да направим нещо голямо, въпреки че Реал се намира в страхотна форма в момента и в последните си три мача вкара много голове.


Пред нас обаче е примерът на Реал Сосиедад, който победи нашия предстоящ съперник с 4:2, след като изоставаше с 0:2. Това означава, че няма невъзможни неща във футбола. За 90 минути всичко може да се случи. Така че искаме да повторим играта на Реал Сосиедад срещу тима на Карло Анчелоти и да постигнем нещо паметно. В никакъв случай не излизаме с пораженческо мислене, че може да паднем с 0:5 или нещо подобно. Напротив – мислим как да вкараме, гол, да задържим преднината с и и ако може да спечелим“, заяви Марселиньо.

Асът на Лудогорец е категоричен – шампионите на България излизат за победа срещу Реал. Нещо повече пример е отборът на Сосиедад, който вкара 4 поредни безответни гола на белите. Разградчани мечтаят да са като баските и да напишат 4-ка на кралския клуб в София. 4 попадения в мрежата на Касияс, това е най-култовата прогноза в българския футбол от началото на годината.

Ощр от категория Шампионска лига