Намери ни
To Top

Зидан: Роналдо е на 100% готов за Ел Класико

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан потвърди, че звездата на тима Кристиано Роналдо е напълно готов за игра в утрешното „Ел Класико“ срещу Барселона. Мачът от 17 кръг на Примера дивисион ще се играе в събота от 14:00 часа на „Сантяго Бернабеу“.

Роналдо на тренира със съотборниците си в последните дни, след като миналата събота получи удар във финала на Световното клубно първенство срещу Гремио.

„Кристиано е готов на 100%.


Днес тренира много здраво и изпълни всичко докрай, за да може да играе в дербито. Всички останали са готови да играят срещу Барселона. Всеки иска да се изяви в такъв мач“, заяви Зидан.

„Трите точки срещу Барселона са важни за нас в контекста на първенството. От гледна точка на класирането, ние имаме повече за губене в това дерби“, призна треньорът на Реал (Мадрид).

„Това, което прави Барселона, не ме интересува. Дали ще има шпалир или не, не е наша работа. Предстои най-важният мач от сезона до момента, а победата в Ел Класико винаги е сладка. Барселона има силен отбор и това може да се види в класирането, но ние сме убедени, че може да спечелим“, завърши легендарният французин.

Ощр от категория Футбол