Намери ни
To Top

Специални камери за Меси и Роналдо на мегадербито

Лионел Меси и Кристиано Роналдо, двете най-ярки звезди в световния футбол, ще бъдат следени от специални камери по време на предстоящото мегадерби между Реал Мадрид и Барселона.

Каталунците гостуват в събота на „Бернабеу” с осем точки аванс на върха в класирането, а от Испанската футболна федерация съобщиха, че ще позволят на феновете да видят всяка секунда от действията на аржентинеца и португалеца.

Отделни камери ще има и за двамата треньори Ернесто Валверде и Зинедин Зидан, уточняват от централата като посочват, че за целта ще използват за първи път по време на мач технологията Intel 360°, позволяваща на зрителите да изживеят мача като своите любимци благодарение на виртуална визуализация.

Междувременно Кристиано продължава да не тренира с Реал Мадрид.


Днес той пропусна трето поредно занимание, но близките до клуба испански медии са убедени, че ще е на линия за „Ел Класико”.

От Реал Мадрид не дават обяснения за отсъствието на португалеца, а последните информации са, че той е „играл с леко неразположение” във финала на световното клубно първенство срещу Гремио в събота и поради тази причина се подготвя на облекчен режим.

Ощр от категория Футбол