Намери ни
To Top

Интерактив тенис връчва годишните си награди за 2017 година

На 22 декември, петък, Интерактив тенис ще връчи годишните си награди за изминалия сезон. На бляскаво Коледно парти, което ще се проведе в Scandal Lounge Cafe (Ринг Мол), от 21:30 часа, ще бъдат обявени най-успешните аматьори от София и ще бъде сложен официално краят на състезателната година.

Лигата ще раздаде призове в три категории, а носителите на почетните плакети вече са известни: най-позитивен състезател на годината е Симеон Симеонов, състезател с най-голям прогрес е Стамен Стаменов, а най-активен играч е Кирил Илиев. Тримата ще получат ваучери от по 50 лв.


от спонсорите на веригата „Лото“ и „Спорт депо“. Ще бъдат наградени и първите трима в годишната ранглиста, като играчът с най-много точки ще стане ясен едва няколко часа пред Коледното парти, когато ще приключи и последният турнир за 2017 ITL Sofia Tour Finals. Най-добрият играч на ИТЛ ще си тръгне с ваучер за 300 лв., вторият – за 200, а третият – за 100 лв. С най-големи шансове за N1 през годината е миналогодишният първенец в лигата Едиз Батран, но той може да не стигне до лидерската позиция ако не успее да спечели последния Мастърс.

Най-позитивният играч на ИТЛ за 2017 е Симеон Симеонов. Той участва в турнирите на лигата от самото й начало през 2012 г. и е един от най-редовните играчи. Неведнъж е доказал, че е истински спортсмен както на корта, така и извън него. Той е пример за всеки любител, като неговото мото е „играй тенис, а не война“. По професия е архитект.

Счетоводителят Кирил Илиев – Киро е най-активният аматьор за годината. През последните 12 месеца той участва в 22 турнира като записа 7 победи и 19 загуби. Въпреки че рейтингът му е 10, той не се притеснява да мери сили с най-силните, а всеки мач му носи положителна емоция. Обича да експериментира на корта, като е имало срещи, в които е играл с три различни ракети.

Най-прогресиращият играч на 2017 е Стамен Стаменов. Той играе тенис от година и половина, като в началото на 2016 откри турнирите на ИТЛ и оттогава това е неговият най-сигурен партньор за тенис. За по-малко от две години той вдигна рейтинга си с две единици и вече е ИТН8. Спечелвайки последния вечерен турнир в категория 250 той показа, че неслучайно е победител при средно напредналите.

От Интерактив тенис канят всички свои съмишленици и приятели да се включат в Коледното парти и да изпратят заедно 2017 с хубава музика, чаша вино и вкусни специалитети.

Ощр от категория Спорт