Намери ни
To Top

Темата “Неймар в Реал Мадрид” отново е актуална

Още когато Неймар осъществи рекордния в историята на футбола трансфер и подписа с Пари Сен Жермен, мнозина специалисти се усмъмниха, че бразилската звезда ще се задържи дълго във Франция. Периодично се появяват твърдения, че голямата цел на нападателя е един ден да облече екипа на Реал Мадрид, а ПСЖ е само временна спирка по пътя към към “Сантиаго Бернабеу”. Подобно мнение изрази и журналистът от AS Игнасио Мигелес по време на гостуването си в тв предаването El Chiringuito.

“Неймар съжалява, че премина в ПСЖ, но пък е доволен от огромната си заплата.


Истината е такава, че той иска да отиде в Реал Мадрид след края на сезона. Признал го е пред приятели и роднини, и най-вече пред баща си, когото е помолил да му помогне да подпише с Реал. Със сигурност неймар няма желание да прекара още една година в Пари Сен Жермен”, заяви Мигелес.
View image on Twitter
View image on Twitter

AS English

@English_AS
„Neymar wants to go to Real Madrid in June“https://as.com/videos/2017/12/15/en/1513341820_756417.html …

4:19 PM – Dec 15, 2017
16 16 Replies 64 64 Retweets 84 84 likes
Twitter Ads info and privacy
“Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу и останалите ръководни фактори в клуба са убедени, че Неймар няма да отиде в Мадрид. Но дори това да се случи, в Барса ще го приемат спокойно, защото си имат Лионел Меси. Каталунците вярват, че даже и с Неймар в състава си, Реал не би ги превъзхождал”, каза още Игнасио Мигелес.

Ощр от категория Трансфери