sportove.net

Неймар лъже шефовете си

Най-скъпият футболист в света Неймар се завърна в Париж, след като му бе разрешено да пътува за няколко дни до Бразилия заради неотложни семейни ангажименти. Официалната информация, бе че нападателят се е прибрал, за да се види със сестра си, с която е много близък. Социалните мрежи обаче „издадоха” Неймар, че причините за пътуването му са били съвсем други. От постове и снимки в Инстраграм става ясно, че бразилецът е купонясвал на парти по повод рождения ден на бащата на един от близките му приятели, а освен това е посетил и стоматологичния кабинет на друг негов приятел.


И двете събития не изглеждат като неотложни семейни ангажименти, още по-малко „семейни проблеми”. „В неделя той ми се обади и каза, че има важни неща, свързани с неговото семейство, и ме помоли, ако аз и клубът сме съгласни, да го пуснем да се прибере в Бразилия. За него това бе важно. Човешкият фактор е от голямо значение и понякога работата остава на заден план”, коментира треньорът на ПСЖ Унай Емери, когато трябваше да даде обяснение за отсъствието на Неймар.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.