Намери ни
To Top

С*кс клипче с Йоана Буковска взриви мрежата! Вижте скандалните кадри с 40-годишната българска звезда (18+)

Разпориха от секс Йоана Буковска така, както Митьо Пищова пори манекенките! Бруталните сцени с елементи на садо мазо бяха излъчени снощи малко преди 21 ч. по Нова телевизия в поредната серия на докторския сериал „Откраднат живот“.

Кулминацията бе предшествана от насилие, типично за хората, които практукават т.нар. БДСМ – практики, при които участниците си причиняват болка за достигане на по-голямото удоволствие.


На пръв път обичаен скандал между екранната Виолета Захариева и бившия й съпруг – доц. Захариев (в ролята Емил Марков – б.р.), прерасна в дързък полов акт, какъвто рядко се среща из родните кино и телевизия.

Захариев, който иначе има проблеми с „вдигането на самолета“ с майката на сина си – д-р Стилиянова, скочи на бившата си жена като млад бик. Буковска отвърна на мерака му и с охота разтвори широко крака.

Садо-мазохистичната сцена се разигра в един от кабинетите на болница „Свети Кирил“, а от клатещите се като животни актьори медицинският реквизит и епикризите на пациентите се разхвърчаха на всички посоки.

Доцентът се оказа бързак и онождането на Буковска продължи „само“ 60 секунди.

 

Ощр от категория Акценти