sportove.net

Христо Цветанов: Сервисът беше най-големият ни проблем

Опитният волейболен на ЦСКА Христо Цветанов, който отново игра като посрещач, коментира след загубата от руския гранд Белогорие (Белгород) с 0:3 в първия мач от 1/16-финалите за Купата на CEV, че началният сервис на отбора е бил най-големият проблем.

“Мисля, че се представяме малко по-добре. Бяхме разучили противника. Те разполагат със страхотни изпълни на сервис.


В моментите, когато имахме хубав сервис, се получаваше, но те не бяха много. Нашият начален сервис ни беше най-големият проблем днес.

Тези мачове са страхотни за младите състезатели, за да се докоснат до класни волейболисти и да видят, че трябва наистина много работа.

Ние знаехме, че ще имаме проблеми. Опитахме се да подготвим. Получаваше се на моменти. В конкретната ситуация беше моята задача да греша по-малко.

Искрено се надявам, че Пламен вече е добре и е почнал да тренира. Не искахме да рискуваме. Сашо Попов е преценил така и с Ивайло, който е добре. Днешният мач освен емоционална полза, друга няма”, сподели Цветанов.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.