Намери ни
To Top

Ангел Петричев: Няма напрежение между Херо и футболистите

Никога не е имало напрежение в Лудогорец по оста „футболисти-треньор“. Клубът ни е с много ясно изградена структура и отговорности. Ръководството на Лудогорец работи с твърда ръка“, коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. „Напрежение между Марселиньо и Херо няма.


Това е пълен абсурд. Марсело ни е помагал много през годините, дори за интеграцията на останалите бразилци. Има период на напасване, това важи и за Херо. Това е сигурно. Но не означава, че има проблеми, футболистите ни са свестни момчета и в личния си живот също са професионалисти. На тази тема трябва да се сложи точка. Може да има недоволни сред резервните състезатели. Това е нормално, но не е толкова определящо“, добави шефът пред „Дарик“.

„Интригите са за интригантите. Нормално е това. Съдийската тема не ми се коментира. Грешките на арбитрите са факт. Безспорен! Но когато непрекъснато се посочват те за основна причина за загуба или равенство, е най-малкото жалко. Борещите се за шестицата тимове трябва първо да видят собствените си грешки“, продължи Петричев. „За Верея вината си беше изцяло наша. Херо се изказа емоционално. Нормално е заскръцването на Лудогорец да не се харесва на Кирил Домусчиев. Но все още нищо кой знае колко драматично не се е случило“, завърши той.

Ощр от категория Футбол