sportove.net

ЦСКА чака Лозана за селекцията

Селекцията на ЦСКА е заключена в решението на Спортния арбитражен съд в Лозана, научи „Меридиан Мач”. Собственикът на клуба Гриша Ганчев не бил доволен от изявите на някои играчи в последните мачове и искал те да бъдат подменени с далеч по-класни нови попълнения. „Искам да ми доведете по-добри. С тези няма как да станем шампиони”, отсякъл той на Стойчо Стоилов и компания.


Пред мениджърското звено обаче има сериозна пречка – решението, което се чака от Лозана. Ганчев е бил категоричен, че няма да харчи като Крез за нови футболисти, ако ЦСКА-София остане извън евротурнирите, както реши УЕФА през лятото. Очаква се съдбата на столичани да стане ясна на 23 или 24 януари. Това също до голяма степен връзва ръцете на Стойчо Стоилов, защото отборите вече ще са започнали подготовка и търсенето на класни нови попълнения ще стане доста по-трудно. Междувременно стана ясно, че ЦСКА-София все още е далеч от мечтаната оферта за Фернандо Каранга. Няколко клуба проявяват интерес към него, но до сега мизата за него не е скочила над 1,5 млн., на каквото се надяват от „Борисовата градина”.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.