Намери ни
To Top

Най-несправедливият жълт картон в историята! Да те накажат, само защото… (видео)

Най-най-най-несправедливият жълт картон в историята!!!

Надали можем да намерим други думи, с които да определим последствията от случилото се във видеото по-долу!

Рома победи очаквано Каляри с 2:0 като домакин. Сравнително спокоен мач, който още до 13-ата минута бе решен след попадения на Матия Дестро и Алесандро Флоренци. Надали обаче авторът на второто попадение е очаквал, че ще получи най-незаслуженото официално предупреждение, което вероятно някога сме виждали.

След гола си във фаталната минута, 23-годишният талант се качи на трибуните на „Олимпико“, за да поздрави своята баба.


За първи път от години насам Аурора бе дошла да гледа на живо внука си и сякаш заради любимата баба Алесандро имаше допълнителна мотивация да блесне. Голмайсторът я прегърна и получи целувка от възрастната жена, която се трогна и разплака. Стадионът избухна в аплодисменти, дори коментаторите започнаха да възваляват постъпката на Алекс.

След като прилежно се завърна на терена, Флоренци обаче получи картон. Защото нямал правото да покаже подобна емоция. Явно за ФИФА всички реакции след гол са под еднакъв знаменател – от средния пръст към противниковата публика до това да отидеш и да прегърнеш за секунда баба… И съдията няма право да прави изключения, независимо от обстоятелствата в конкретния случай.

Вижте достойната постъпка на Алесандро Флоренци, която обаче е сериозно нарушение на правилника.

Ощр от категория Анализ