Намери ни
To Top

Поискаха официално обяснение от Пеп за онзи разговор

Английската футболна асоциация иска обяснение от Джосеп Гуардиола за разговора му с Нейтън Редмънд след края на изминалия мач на Манчестър Сити срещу Саутхамптън. Камерите уловиха как испанецът говори разпалено, докато футболистът на “светците” се усмихва.

Не е ясно сега дали ръководители в английското първенство подготвят наказание за мениджъра, но е факт, че той има срок до понеделник да даде официално обяснение.

Иначе и самият Пеп, и самият Редмънд вече разкриха за какво са си говорили.


Наставникът на Сити е похвалил младия англичанин за качествата му, като в същото време е изразил разочарованието си, че той и неговите съотборници не са атакували тима от Манчестър, а са се защитавали. “Ти си добър футболист и през миналия сезон направо ни разби. Оттогава те следя. Трябва обаче да играеш с по-голямо самочувствие, да вдигнеш глава и да вярваш в себе си”, били думите на Гуардиола.
30 Nov

Scouted Football
@ScoutedFtbl
Pep Guardiola has a unique way of telling someone they are talented.

Remember his ‘dressing down’ of Joshua Kimmich?

Same here with Nathan Redmond. pic.twitter.com/WfugnzdvNu

Scouted Football
@ScoutedFtbl
Pep Guardiola explains what he said to Nathan Redmond (23):

„I said how good a player he is. Last season he destroyed us here. I realised how good he is.“

„He could not attack because they defended all the time.“ pic.twitter.com/NZLJlj9obu
2:43 AM – Nov 30, 2017
View image on Twitter
2 2 Replies 63 63 Retweets 121 121 likes
Twitter Ads info and privacy

На това Редмънд отговорил, че просто спазвал указанията на своя мениджър. Саутхамптън загуби мача с 1:2 с гол в добавеното време.

Днес Пеп заяви, че не може да се контролира. „Извинявам се, съжалявам. Сторих същото и с Йошуа Кимих в Байерн. Не успявам да се контролирам. Дано да се поправя. Ще обясня на ФА всичко. Ако не ми вярват обаче, не знам какво изобщо правим тук. Да отменяме пресконференциите и само да си играем мачове“, заяви бившият треньор на Барселона.

Ощр от категория Футбол