Намери ни
To Top

Филм за тенис вдъхновява Моуриньо преди гостуването на „Емиратс“

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не иска да мисли за изоставането на отбора му на 8 точки от лидера в Премиършип Манчестър Сити. Утре (събота) “червените дяволи” ги очаква тежко гостуване – на Арсенал, и по тази причина португалецът предпочита да насочи вниманието си само върху този сблъсък.

“Мисля мач за мач – заяви Моуриньо. – Смятам, че така трябва да бъде.


Вчера гледах един много интересен филм за тениса – “Бьорн Борг срещу Джон Макенроу”. В него треньорът на Берг през цялото време му обясняваше да го кара точка за точка – да мисли само за следващото разиграване. Това казвам и аз на моите футболисти. А и без това ни е трудно да се фокусираме върху нещо друго освен двубоя с Арсенал.”

View image on TwitterView image on Twitter

Manchester United

@ManUtd
Jose Mourinho confirms Phil Jones and Eric Bailly are not available for our trip to Arsenal. #MUFC
3:31 PM – Dec 1, 2017
112 112 Replies 812 812 Retweets 2,038 2,038 likes
Twitter Ads info and privacy
На “Емиратс” Юнайтед ще преследва четвърта поредна победа в първенството. В същото време обаче отборът няма успех над съперник от топ 6 като гост в седем последователни срещи под ръководството на Специалния.

Под въпрос за дербито е Неманя Матич, който е с травма. Сърбинът все пак попадна в групата, но участието му ще се решава в последния момент. Хенрих Мхитарян, Фил Джоунс и Ерик Байи са извън списъка, но в него е Люк Шоу.

Двубоят в Лондон започва в 19:30 часа.

Ощр от категория Футбол