Намери ни
To Top

Григор бие, тренира и се забавлява на Бахамите

Григор Димитров тренира здраво във фитнеса, за да е във форма за новия сезон. Мнозина си мислят, че българският тенисист само си почива на Бахамите, но това съвсем не е така. С него там е и кондиционният му треньор Себастиан Дюран, който е част от екипа му вече осем години.

Така покрай мачовете с богаташи на благотворителния турнир “Некер Къп” и забавленията извън корта Димитров намира време и за здрави тренировки в залата за физическа подготовка.


3-ият в света българин пусна клипче в “Инстаграм”, на което прави напъди с тежести на гърба.

Вчера пък ветеранът Томи Хаас разказа в снимки и видео как Григор го е победил на бягане.

След тренировките Димитров, разбира се, възстановява в чудесните басейни на комплекса „Баха Мар“, който е собственост на милиардера и домакин на турнира Ричард Брансън

Междувременно, голф легендата Грег Норман се похвали с първата си победа на „Некер Къп“ и на корта изобщо, постигната в партньорство с Григор Димитров.
View image on Twitter
View image on Twitter

Greg Norman

@SharkGregNorman
My first ever victory on the tennis court with my friend @GrigorDimitrov at the #neckercup
6:09 PM – Nov 29, 2017
1 1 Reply 10 10 Retweets 50 50 likes
Twitter Ads info and privacy

26-годишният хасковлия ще остане на Бахамите до 2 декември, когато приключва надпреварата за професионалисти и аматьори. Тази година дарените средства ще бъдат използване за възстановяване на Вирджинските острови, които пострадаха тежко от ураганите „Ирма“ и „Мария“.

Ощр от категория Тенис