Намери ни
To Top

Любимка на цяла Америка развя българското знаме на „Бернабеу“

Една от най-популярните спортни журналистки в Латинска Америка и Щатите Инес Саинс се натъкна на българското знаме по време на командировката си в Мадрид. Мексиканската спортна репортерка беше в испанската столица за събитията около договора на Реал Мадрид с Nivea Men.

Русокосата хубавица се съгласи да се снима с двама българи, дошли да развеят родния трибагреник на трибуните на “Сантиаго Бернабеу”.

Възхитителната Инес развя българското знаме+17
Чаровната журналистка е сред най-известните лица на спорта зад Океана и се е снимала за популярни списания като Esquire, Hombre, El Aviso и Women’s Health.


Инес оборва клишетата и въпреки свръхпопулярността си показа колко земен човек е, че е обича да общува с обикновени хора и че не спира да се усмихва дори и без камера пред себе си.

Възхитителната Инес развя българското знаме+17
Освен че видяхме колко е мила и галантна, тя демонстрира и отлични умения на футболния терен. Омагьосвайки всички с харизмата си, Инес изуми и с впечатляващи лидерски качества като капитан.

Ощр от категория Футбол

  • Ботев (Пд) към Етър: Добре дошли в клуба на столетниците

    Ботев (Пловдив) също честити празника на Етър. Както е известно, днес великотърновският клуб навършва 100 години, а „жълто-черните“ поздравиха „болярите“ по...

    24/04/2024
  • Герена става собственост на Общината

    Решение за прехвърляне на собствеността на спортен комплекс „Георги Аспарухов“ бе одобрено от областната управа на София към Столична община, съобщи „Сега“. Предложението...

    24/04/2024
  • Етър благодари на БФС

    Етър благодари на БФС, който поздрави „виолетовите“ по случай 100 години от основаването на клуба. Днес един от най-емблематичните клубове от...

    24/04/2024