Намери ни
To Top

Планът “Б” на Зидан не работи, отчитат в Мадрид

Изминалият двубой срещу Фуенлабрада затвърди очевидното – тази есен Реал Мадрид е далеч от нивото си преди година, анализира AS. Във вторник вечер световният клубен шампион разочарова с 2:2 срещу третодивизионния Фуенлабрада в реванш от 1/16-финалите за Купата на Испания, но все пак продължи напред след 2:0 в първата среща.

В този двубой треньорът Зинедин Зидан заложи на доста от резервите си. “Равенството доказа едно нещо – план “Б” не работи.


Основната формула на успеха от предишния сезон не върши работа сега. Мачът на “Сантиаго Бернабеу” е най-видното доказателство за това. “Белите” резерви имат много да подобравят в играта си и ако не беше влизането на Гарет Бейл, драмата можеше да бъде историческа”, пишат от AS.

Изданието прави съпоставка с изразителния успех с 6:1 над Културал Леонеса преди година по това време, когато тогавашният “Б” вариант на Реал нямаше никакви проблеми.
View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Real Madrid C.F.

@realmadrid
⚽️💪📸 ¡Pasamos a octavos! #RMCopa | #HalaMadrid
12:37 AM – Nov 29, 2017
85 85 Replies 650 650 Retweets 2,894 2,894 likes
Twitter Ads info and privacy

AS обръща внимание на изявите на някои от игралите снощи и оценките не са високи. “Ашраф Хакими отново показа активност в атака, но му “липсва” последния пас – пишат колегите от Испания. – Той все още е много далеч от това да замества пълноценно Даниел Карвахал. На левия фланг на защитата пък Тео Ернандес пропусна шанса да се докаже. На вратата завърналият се Кейлор Навас остави впечатлението, че можеше да се намеси по-добре при първия гол. Матео Ковачич също е далеч от нужната си форма заради травмата досега”.

Добри оценки получават Маркос Йоренте, Начо Фернандес и Борха Майорал.

Ощр от категория Футбол