Намери ни
To Top

Изгониха ЛеБрон за първи път откакто е в НБА

ЛеБрон Джеймс вероятно ще иска да забрави бързо последния мач между Кливланд и Маями, макар да се представи отлично и да изведе сегашния си отбор до победа над бившия си такъв. Кавалиърс надвиха Хийт със 108:97, като ролята на „Краля“ при победата не бе никак малка, но той игра само 28 минути, защото бе изпратен в съблекалнята по-рано.

Джеймс бе дисквалифициран за първи път откато играе в НБА. От 2003 година насам той бе изиграл общо 1080 мача в редовния сезон, в които нито веднъж не бе санкциониран толкова тежко от съдиите, но ето, че и това се случи в неговия мач №1081.


Крилото вкара 21 точки, овладя 12 борби и направи 6 асистенции, като към статистиката си добави и една дисквалификация в края на третата четвърт.

Съдията Кейн Фицджерълд отсъди две технически нарушения на суперзвездата, след като ЛеБрон се оплака от неотсъдено нарушение при съприкосновение с Джеймс Джонсън от Хийт.
LeBron just got ejected for the first time in his career… pic.twitter.com/EFVTv3nMbc

— NBA on TNT (@NBAonTNT) November 29, 2017

„Обърна се и нанесе удар във въздуха, насочен към мен, а след това тръгна агресивно в тази посока и използва вулгарни думи на няколко пъти“, обясни самият съдия причините за изгонването на ЛеБрон.

Ощр от категория Баскетбол