Намери ни
To Top

Салпаров и д-р Стилянова готови за бебе

За бебе мислят и работят вече Ралица Паскалева и Теодор Салпаров!
Новината съобщиха пред „България Днес“ близки до една от най-симпатичните и красиви двойки в светските среди. Двамата са се сгодили преди дни, а чаровната брюнетка се похвали с екзотични снимки от скъпарския остров Бали.

Там Ралица, позната като д-р Стилянова от хитовия сериал „Откраднат живот“, и волейболистът като че ли са се отдали на своеобразен меден месец след сериозната стъпка във взаимоотношенията им, която предприели. Именно на фона на огромните палми, небесносиньото море и екзотичните коктейли влюбените вероятно ще насочат усилията си и към най-важния етап от връзката им – наследник.


„Теди е готов за второ дете и вижда в Ралица бъдещата майка. Влюбен е до уши в нея, както и тя в него. Много са сладки. Пречка е само кариерата на Ралица, защото има много ангажименти и решимостта да стане родител. Но и на нея вече и е време. Дано всичко е наред и скоро да ни зарадват с хубава новина“, споделиха още близките на двамата влюбени.

Салпаров има 10-годишен син от предишния си брак. Малкият Жоро приема с радост връзката на татко му с брюнетката и дори си пусна обща снимка с двамата в своя профил в социалните мрежи.

Жорко позира с тате и Ралица

Паскалева отвръща на чудесното отношение на Жорко с още по-голяма любов. Тя дори споделя, че обича малчугана колкото баща му и като свое дете. По думите й Жорко е прекрасно, възпитано и сензитивно момче, с което много добре се разбират. Ралица дори се запознала с бившата съпруга на Салпаров и с нея също имала много добри отношения.

Самият Теди сподели наскоро в интервю, че много би искал да се радва на още деца, като две ще е най-добре. Той е категоричен, че Ралица определено притежава качествата, които би искал да има майката на бъдещите му наследници, така че рано или късно и това ще се случи.

Либерото на волейболните национали не се е замислял дали би се оженил отново, след като вече има един брак зад гърба си. Възможно е и двамата да си направят тайна екзотична сватба на остров Бали, допускат приятелите им. Нещо, за което мнозина си мечтаят.

Ралица публикува снимка от остров Бали, на която позира с цвете в косите и пиеща сок от екзотичен плод.

Ралица е щастлива на о-в Бали

„Това, че е секси, красива и известна, е най-малкото, което може да се каже за моето момиче“, не пести суперлативи за нея Салпаров в социалните мрежи. А тя му отвръща, че е най-щастливото момиче в света.

„Нашето влюбване се случи много естествено и красиво. Това е най-хубавото от тази връзка – че е много естествена“, разказва Теодор за старта на отношенията между него и Ралица.

Той добавя, че актрисата е изключително различна от екранния персонаж на д-р Стилянова, а позитивното й отношение към живота е една от най-силните й черти.
Макар и да са много натоварени, двамата се опитват да прекарват колкото е възможно повече време заедно. Теодор е в Бургас, където е играещ спортен директор на волейболния „Лукойл Нефтохимик“. А Ралица е в София, където живее и е ангажирана със снимките на „Откраднат живот“. Затова двамата все още не живеят под един покрив, а разстоянието от столицата до морето се взима бързо и често.

„България Днес“

Ощр от категория Волейбол