Намери ни
To Top

Лаптопа обяви края на романтиката

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе доволен от равенството на тима му срещу Левски в Първа лига. Специалистът призна, че романтичният период в клуба е приключил и тимът по-рядко ще се опитва да се надиграва със съперниците си, а ще се пробва да противодейства с по-здрава защита.

“Преди мача казах, че ние ще излезем от дупката само с характер. С позитивизъм – трудна работа това да се случи.


В някои мачове бяхме прекалено романтични. Ясно беше, че няма да имаме прогрес при това положение. Трябваше да играем малко по-грозно, но да сме по-стабилни в защита. Левски при всички случаи са ни подценили, но нататък трябва да бъдем два пъти по-осторожни и нахъсани в защита. Предстои ни мач с Лудогорец, ясно е, че няма да се надиграваме с тях. Ние не се заблуждаваме, че с тях ще ни е много по-трудно”, каза Ангелов.

Що се отнася до спорната дузпа, която бе отсъдена в полза на “сините” и пропусната от Жорди Гомес, Лаптопа сподели, че не е гледал ситуацията, но разкри, че мнението в съблекалнята е било, че играчът на Бистрица е играл с топката. Все пак Ангелов не обвинява съдията за решението.

“Съдиите са хора и те грешат. Аз не гледах ситуацията, но в съблекалнята си говориха, че нашият играч първи е докоснал топката”, каза още Лаптопа.

Ощр от категория Футбол