Намери ни
To Top

Наш национал е в плановете на клуб от Бундеслигата

Българският полузащитник Георги Костадинов, който в момента играе за израелския елитен Макаби (Хайфа), е привлякъл вниманието на клуба от Бундеслигата Кьолн, научи БТА. Костадинов е бил наблюдаван от скаут на „козлите“ по време на контролната среща на националния отбор със Саудитска Арабия в понеделник в Лисабон. Нашите спечелиха с 1:0, а Костадинов игра пълни 90 минути.

27-годишният полузащитник е част от плановете на Кьолн да се измъкне от зоната на изпадащите.


Кьолн, който е участник и в Лига Европа, има едва две точки от началото на сезона, но тимът няма намерение да се предава и ще прави мащабна селекция през зимата.

Кьолн е на последното 18-о място в класирането само с 2 точки, но пък Фрайбург на 16-ата позиция е само с 6 точки повече.
Achiska @Achiska1
Bulgarie-France : Kostadinov, prénom Georgi http://www.rtl.fr/sport/football/bulgarie-france-kostadinov-prenom-georgi-7790384021 …
8:45 PM – Oct 7, 2017

Bulgarie-France : Kostadinov, prénom Georgi
PORTRAIT – 24 ans après le but fatal d’Emil Kostadinov sur la route du Mondial 1994, les Bleus vont croiser la route de l’un de ses homonymes, samedi 7 octobre à Sofia.
rtl.fr
Replies Retweets likes
Twitter Ads info and privacy

До момента в Макаби Костадинов има 9 мача от 10 възможни и един отбелязан гол. В квалификациите за Мондиал 2018 изигра 7 мача и вкара три гола с герба на България.

През лятото интерес към халфа проявяваше Кайзерслаутерн от Втора Бундеслига.

Ощр от категория Трансфери