Намери ни
To Top

Колко дузпи трябваше да получи Реал Мадрид?

Снощното голямо дерби между Атлетико Мадрид и Реал Мадрид беше изпъстрено с голям брой спорни ситуации. При повечето положения гостите от „Сантиаго Бернабеу“ могат да се считат за ощетени от главния съдия Фернандес Борбалан.

Sergio Ramos @sr4_kurdish
It’s not a penalty & no yellow card because he is Real Madrid’s player@SergioRamos ❤️#SergioRamos #sr4 #sr4_kurdish
5:51 AM – Nov 19, 2017
Replies 9 9 Retweets 17 17 likes
Twitter Ads info and privacy

„Белите“ нееднократно вдигаха ръце във въздуха с искания за дузпа. Най-сериозни основания за това имаха в 36-ата минута, когато Люка Ернандес изрита в лицето Серхио Рамос при отлична голова ситуация за шампионите.



AS ✔@diarioas
#Polemica http://ver.as/139tt2
11:01 PM – Nov 18, 2017

Penalti no pitado a Ramos: Lucas le dio una patada en la nariz que le impidió jugar la segunda parte
El capitán del Real Madrid cabeceó el balón y el pie de lateral izquierdo del Atlético impactó en su cara. Según Iturrade, Borbalán debió señalar penalti
as.com
51 51 Replies 99 99 Retweets 186 186 likes
Twitter Ads info and privacy

Според съдийския анализатор на Marca Андухар Оливер няма дузпа, тъй като ударът е „неволен“. „Единият се опитва да изчисти, а другият стреля с глава. Решението на съдията е правилно“, твърди Оливер. Съдийският анализатор на AS е на различно мнение: „Дузпа е. Ако беше навел главата си по-надолу, щеше да е непряк свободен удар. Играчът на Атлетико замахва късно, дузпа е“.

RealMadrid #APorLa13 @MouDriver
Mano CLARÍSIMA de Godin q el árbitro no quiso ver.m, VERGONZOSO!! #RMDerbi #HalaMadrid
12:16 AM – Nov 19, 2017
1 1 Reply 5 5 Retweets 4 4 likes
Twitter Ads info and privacy

В 83-ата Диего Годин спря топката с ръка след удар на Кристиано Роналдо. Ръката е в естествено положение, макар че не е плътно прибрана. Две минути по-късно Хуанфран игра с ръка в наказателното поле при въздушен дуел. Играта с ръка също е несъзнателна и реферът отново реши да не посочва бялата точка. В наказателното поле на Реал също имаше ръка. В 78-ата минута Яник Ферейра Караско шутира към вратата на Кико Касийя и топката се отби от ръката на Кристиано Роналдо. Едната ръка на португалеца е встрани, но топката се удря в прибрания горен крайник.
View image on Twitter
View image on Twitter
El Chiringuito TV ✔@elchiringuitotv
¡PEDÍA el Atleti MANO de Cristiano Ronaldo dentro del área! TODA LA POLÉMICA a las 12 en @elchiringuitotv ¡VENTE!
11:27 PM – Nov 18, 2017
17 17 Replies 14 14 Retweets 40 40 likes
Twitter Ads info and privacy

Като цяло от „Бернабеу“ са бесни от цялостното съдийство на Борбалан. Освен че не свири нито една дузпа, той дори не даде жълти картони на Люка Ернандес и Анхел Корея. Първият разкървавил с ритник носа на Рамос, а вторият умишлено изрита топката в главата на Карим Бензема при спряла игра. Какво е вашето мнение за ситуациите?

Ощр от категория Футбол