Намери ни
To Top

Стойчо Стоилов: Нямаме оферта за нито един футболист

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви категорично, че до момента в клуба не е получавана писмена оферта за нито един футболист. Той направи това в момента, в който всеки ден се говори за предстоящата продажба на голмайстора фернандо Каранга. „Оферта за Каранга за 7 милиона няма. Даже няма никаква писмена оферта в клуба до този момент.


Има десетки обаждания, не само за Каранга, но и за други наши играчи. Но едно обаждане и интерес не означава, че има конкретика и писмена оферта. Вижте, ние искаме да запазим отбора – това е наш приоритет. Така че в ЦСКА няма фикс идея да продаваме футболисти. Гоним си целите. Евентуално да се преборим за титлата и да участваме в квалификациите на Шампионска лига следващата есен“, коментира Стоилов пред „Блиц“.

„Вече взехме Алберт. Той е типичен плеймейкър. С привличането му ще засилим конкуренцията в центъра на терена. Ние обаче разполага-е с добър отбор и аже да не вземем руги нови, имаме си-и да атакуваме пър-ото място“, смята мениджърът. „Водят се дела и когато приключат, въпросната сума за емблемата ще бъде изплатена. Нека феновете да бъдат спокойни. За турнирите – има процес на обмяна на информация между адвокатите. Когато всичко свърши, съдът ще се произнесе – най-вероятно през февруари“, каза още Стоилов.

Ощр от категория Трансфери