sportove.net

Треньорът на Швеция проговори за Ибрахимович

Националният селекционер на Швеция Яне Андерсон не пожела да коментира надълго и нашироко спекулативните въпроси на медиите след класирането на Мондиал 2018 относно евентуално завръщане на Златан Ибрахимович. Както е известно, знаменитият стрелец се отказа от “тре кронур” след края на Европейското първенство 2016, но с победата над Италия в баражите за Световното в медиите започнаха да се въртят информации, че 36-годишният нападател е пред завръщане.
View image on Twitter
View image on Twitter
Zlatan Ibrahimović ✔@Ibra_official
We are Zweden
12:37 AM – Nov 14, 2017
1,656 1,656 Replies 21,245 21,245 Retweets 85,877 85,877 likes
Twitter Ads info and privacy

“Изумявам се за пореден път. Този играч (Златан Ибрахимович) се отказа от националния отбор преди година и половина, обаче продължаваме да говорим за него.


Няма смисъл, не ме питайте за Ибрахимович. Нека говорим за страхотните играчи, които имаме в сегашния състав, имаме си достатъчно нови герои. С Ибрахимович играхме друг тип футбол, той е велик шампион, но след неговото отказване трябваше да се адаптираме към друг стил”, каза Йохансон.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.