sportove.net

Младежите скачат за първа победа

Младежкият ни национален отбор започна по разочароващ начин участието си в квалификациите за Евро 2019 и след първите си 4 мача още няма победа. Съставът на Антони Здравков загуби у дома от Люксембург, а след това направи две равенства с Казахстан, преди да падне с 0;3 при визитата си на Франция. Днес младите “лъвове” ще се опитат да запишат първи успех в кампанията, а съперникът е повече от подходящ – Черна гора. Гостите са последни в класирането, с едва 1 точка до момента.


Балансът ни срещу черногорците на ниво младежи не е никак добър – 2 равенства и 2 загуби от 4 мача. На стадион “Берое” в Стара Загора отборът ни ще преследва задължителна победа, с която да се изкачи на 4-о място в групата.

Очаква се атаката на нашите да води Кирил Десподов, а офанзивното трио зад него да оформят Александър Георгиев, Антонио Вутов и Божидар Краев.

БЪЛГАРИЯ (U21) – ЧЕРНА ГОРА (U21)

Вероятен състав на България: Н. Кръстев, С. Атанасов, С. Велков, В. Керчев, А. Лясков, Ч. Ивайлов, С. Юсеин, А. Георгиев, А. Вутов, Б. Краев, К. Десподов

СЪДИЯ: Александърс Голубевс
СТАДИОН: “Берое”
НАЧАЛО: 18:30 часа

Класиране в група 9:
1. Франция 15 т.
2. Словения 10 т.
3. Казахстан 6 т.
4. Люксембург 4 т.
5. България 2 т.
6. Черна гора 1 т.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.