sportove.net

Кареньо Буста: Григор е моят фаворит

Григор е моят фаворит, обяви резервата на тазгодишните финали на ATP в Лондон Пабло Кареньо Буста. Испанецът не изключи какъвто и да е развой, но в същото време изброи ред причини, поради които светя, че българинът ще спечели.

„През последния месец може би Григор е по-добър от Доминик, а освен това, според мен, той играе по-добре на тази настилка. Няма как да знаем какво ще се случи, Доминик също е страхотен тенисист, така че и той може да се представи много добре.


Моят фаворит е Григор“, коментира Буста.

Това е второто участие на финалите за Тийм, докато Димитров е дебютант.

„Може би това е най-добрата гледна точка за Доминик – той има опит, игра миналата година тук, докато Григор е дебютант. Първият път, когато играеш на този корт в Лондон е много труден, така че Григор може да изпита затруднения в началото на двубоя, но ако сервира, както го прави през последния месец, през последните турнири, той може да спечели този мач“, смята испанецът.

„Тийм участва в много турнири през последните месеци. Не се представя, както в началото на годината. Моето мнение е, че Григор играе по-добре, но никога не знаеш какво ще се случи в такъв мач“, завърши Кареньо Буста.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.