Намери ни
To Top

Гришо гори с половин агитка

Смяната в последния момент на програмата на финалите в Лондон остави Григор Димитров с половин агитка за днешния му първи мач от турнира срещу Доминик Тийм (Австрия).

Предварително срещата бе обявена за неделя, но организаторите направиха разместване заради Рафаел Надал, който все още се възстановява от травма в коляното. Така нашият ще играе с четвъртия в света австриец днес от 16,00 ч. българско време.


Това обърка плановете на голяма част от сънародниците ни в Лондон. „Меридиан Мач“ разговаря с част от феновете, които, въпреки че Гришо нямаше мач вчера, заеха местата си в „02 Арена“ и развяха трибагреника.

„Купих си билет само за неделя, защото работя в Лондон и няма как да дойда на мача в понеделник. Много съм разочарован, но какво да се направи. Поне ще гледам Федерер“, каза Даниел Иванов, който бе дошъл в залата със съпругата и дъщеря си.

Зорница пък си е пуснала специално отпуск и от Варна дошла в Лондон.

„Голяма част от българите искаха да върнат билетите си за неделя. Аз също го обмислях, но се отказах. Все пак са финали”, заяви варненката.

Иначе пропуските за турнира вече почти няма. За финалите в събота и неделя вече е невъзможно да се купят. Останали са единични бройки за вторник, сряда и петък, като цените на билетите са между 70 и 400 паунда.

Преди първия мач на двойки вчера пък пред залата се изви километрична опашка от фенове. Влизането към трибуните ставаше изключително бавно заради сериозните мерки за сигурност.

Ощр от категория Тенис