sportove.net

Тервел закова 90,8 кг на официалния кантар в Берлин

Остават броени часове до петия мач на Тервел Пулев на професионалния ринг. На официалния кантар в Берлин вчера българинът закова стрелките на 90,8 кг срещу 89,4 кг за съперника му.

Срещата на бронзовия медалист в тежка категория от Олимпийските игри в Лондон 2012 срещу Артьом Редко (21 победи, 12 с нокаут, 8 загуби) е тази вечер в германската столица. Освен че е по-тежък от своя противник, Тервел е и по-висок от украинеца с 4 см.Всички, които искат да присъстват на гала вечерта с участието на Тервел, могат да го направят на адрес: Werner Seelenbinder-Sportpak Oderstrase 182 12051 Berlin Kostenlose Parkplatze. Билетите са с цена 20 евро като могат да бъдат заявени предварително на телефон +49 172 3123221.

За Тервел Пулев предстоящата битка в Берлин ще бъде пета в професионалната му кариера. Първите му четири мача той приключи с убедителни победи в своя полза, всичките с нокаут.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.