sportove.net

Жесток бой в студиото на Нова ТВ! Разбиха ченето на шеф Петров, вижте шокиращите кадри (всички са в шок)

Бившият защитник на Славия, Ботев (Пловдив), Миньор (Перник) и Черно море Даниел Златков, наричан от феновете БГ Роналдо заради приликата му с Кристиано Роналдо, не издържа и най-после се престраши да ступа шеф Петров. Това се случи извън Къщата на “ВИП Брадър” и по-точно при гостуването на БГ Роналдо при Гала в “На кафе”.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Златков заби юрум в лицето на дразнещия го шеф още щом зърна макета с лика му в студиото на Нова телевизия. Случката беше запечатана и футболистът дори я разпространи в социалната мрежа.


ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Както е известно, Златков и шеф Петров бяха в открита война в Къщата и постоянно имаше спречквания между двамата. До бой обаче не се стигна, тъй като ги грозеше солена глоба.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

След отпадането от риалитито футболистът беше попитан с кой от съквартирантите не желае да общува извън шоуто. Златков беше категоричен с отговора си: “Няма да стъпя в ресторанта му! Той ни покани всички, за да покаже, че извън шоуто не е такъв, но аз не вярвам. Човек не може да се промени.”

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

А след публикуваните кадри как Златков забива юмрук в лицето на шеф Петров, последователите на футболиста в “Инстаграм” го поздравяват за действието му.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.