sportove.net

Левски приема шампионите в зала “Христо Ботев”

Мъжкият отбор на Левски София ще приеме шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) в мач от седмия кръг на Суперлигата в столичната зала “Христо Ботев”. Двубоят ще се играе на 14 ноември (вторник) от 18:30 часа. С него се завършва кръга, като е отложен поради участие на бургазрлии в Шампионската лига.

Официално представяне на бъдещата спортна зала на волейболен клуб Левски+31

Така волейболистите на “сините”, които от началото на сезона се изявяваха в столичната зала “Универсиада”, сега ще домакинстват в “Христо Ботев” за втори път, след като приеха там и Пирин (Разлог).


Друбоят отново се мести поради заетост на “Универсиада”.

Официално представяне на бъдещата спортна зала на волейболен клуб Левски+31
“От тук нататък решаваме къде ще домакинстваме мач за мач и не знам дали ще осъществим друга среща в “Универсиада”. Имаме непрекъснати проблеми с тази зала, като те налагат постоянни рокади”, коментира за BGvolleyball.com президентът и старши-треньор на Левски Владимир Николов.

“Последната неприятност е, че днес няма да можем да тренираме в “Универсиада”, като това ни бе казано последния момент. Търпенито ни вече се изчерпва. Надявам се скоро да оправят отоплението в зала “Христо Ботев”, като искаме да я наемем за мачовете ни от Суперлигата”, допълни Владо Николов.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.