Намери ни
To Top

Валери пред подпис със сръбски слабак

Бившият национал на България Валери Божинов започна тренировки с вероятния си нов клуб. Нападателят, който в кариерата си е играл за отбори като Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити и Парма, се завърна в Сърбия, но не за да сложи отново екипа на любимия си Партизан, а този на… Земун, съобщават медиите на страната.

От няколко дни Божигол се готви със “зелено-сините” на стадиона в Горна Вароша. Медиите в западната ни съседка очакват съвсем скоро двете страни да стигнат до споразумение.


В момента Земун заема незавидната 12-а позиция в сръбската Суперлига, като зад него са единствено съставите на Бачка Паланка и Явор Иваница.

Припомняме, че в началото на октомври Валери изненадващо се раздели с швейцарския Лозана. 31-годишният нападател напусна клуба само три месеца след като подписа договор със седемкратния шампион в Суперлигата.

Божигол се завърна в Европа на 30 юни, след като азиатската му авантюра се оказа неуспешна. За сметка на това обаче роденият в Горна Оряховица прибра близо милион евро за няколко мача с екипа на китайския втородивизионен Мейджоу Хака.

Ощр от категория Трансфери