Намери ни
To Top

Случайност или не?

Бившите гаджета Григор Димитров и Мария Шарапова разбуниха духовете, публикувайки снимки в “Инстаграм”, на които са облечени с еднакви якета на техния спонсор Nike. Разбира се, това провокира феновете да се запитат дали става въпрос за чиста случайност или е намек за нещо друго.

Снимката на Григор е от Лондон, където той се подготвя за дебюта си във финалния Мастърс на АТР с участието на 8-те най-добри тенисисти през сезона. На Маша пък й предстои кратко пътуване до Шанхай за серия от рекламни събития.


Снимките са публикувани с разлика от няколко часа, което възбуди любопитството на почитателите им.

Мария и Григор бяха заедно в продължение на две години и запазиха приятелски отношения след раздялата си през 2015-а. Българинът бе един от хората, които не я предаде и я подкрепи в най-тежкия момент в кариерата й, а именно аферата с мелдония.

Също така в излязлата наскоро автобиография на Маша „Unstoppable. My life so far“ има цяла глава, посветена на връзката й с нашия най-добър тенисист. Тя споделя, че се е допитала до него за това коя тяхна обща снимка да сложи в книгата си. И двамата били на едно мнение, че това трябва да бъде първата им снимка изобщо от тяхната първа среща.

През май пък Григор и Мария бяха снимани на трибуните по време на демонстративен турнир в Мадрид. Двамата разговаряха повече от приятелски и направо сияеха от щастие.

По това време време тръгнаха и слуховете за криза в отношенията между Григор Димитров и настоящата му приятелка Никол Шерцингер.

Спекулациите не спряха дори след горещите папарашки снимки от лятната ваканция на двамата на остров Капри в края на юли.

Миналия месец английският таблоид “Сън” написа, че любовта на 26-годишния Григор и 39-годишната Никол изстива заради изключително натоварените им програми. Двамата поддържат комуникацията си единствено по телефона, тъй като заради графика си, свързан с ангажименти по целия свят и музикалното шоу X Factor, американската певица не може да придружава Димитров по турнирите. Наскоро Никол Шерцингер заяви в откровено интервю, че се чувства самотна. Тя призна, че трудно намира баланс между личния живот и славата и констатира, че успехът невинаги носи щастие.

Ощр от категория Тенис