Намери ни
To Top

Проблем! Дали в Лудогорец бяха предвидили, че ще се стане така?

Дали в Лудогорец бяха предвидили, че ще се случи това?

Ръководството на разградския клуб умишелено забави билетите за мачовете си от груповата фаза на Шампионска лига. Което значеше, че има достатъчно време да премисли как и на какви цени да разпродава ценните хартийки. Дали обаче идеята с пакетните билети бе добре премислена?

Черната борса за мачовете на родния първенец в най-комерсиалния евротурнир вече е факт. Решението на Лудогорец да продава пакетни билети доведе да масовото им изкупуване и пускането на част от тях в продажба на завишени цени, които тепърва още ще скачат.


Много хора искаха да си закупят билет само за мача с еврошампиона Реал (М), но тъй като бройката за свободна продажба за балета ще намалее драстично, се презастраховаха и взеха билети и за трите мача. Така в интернет масово се появиха предложения за билети за двубоите с Базел и Ливърпул.

Някои от потребителите дори правят отстъпка, ако си вземеш накуп пропуските за срещите с швейцарския шампион и мърсисайдци. Известна част от билетите за Реал (М) също се предлагат „на черно“, като в един от случаите цената е 170 лв. за билет, закупен за 47,50 лв.

До 25 септември ще продължи продажбата на пакетните билети. От другия ден ще бъдат пуснати в продажба оставащите за Реал (М), ако въобще има такива и заради намаления капацитет на стадиона от УЕФА.

Ощр от категория Анализ