sportove.net

Гръмна голям скандал! Ботев и Локо (Пд): Не сме се подписвали под декларацията на ЦСКА-София

Ръководствата на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) излязоха с официални съобщения. “Канарчетата” и “смърфовете” казват категорично, че не са давали съгласието си да бъдат подписвани под декларацията на ЦСКА-София във връзка със сектора за гости на “Лудогорец Арена”.

По-рано днес “червените” публикуваха декларация, подписана от пет клуба, вкл. двата пловдивски гранда, с която изразяват негодуванието си от условията в гостуващия сектор на стадиона в Разград.


Чрез своя официален сайт шефовете на Ботев (Пд) категорично отрекоха да са давали съгласие да се слага името на клуба под въпросната декларация. Същото сториха и от Локомотов (Пд) чрез директора на клуба Кузман Маринков.

Проверка показа, че от ЦСКА-София после са махнали името на Локомотив (Пловдив) от писмото. Това на Ботев (Пловдив) обаче все още е там. Заглавието в сайта на ЦСКА-София обаче продължава да бъде “Пет клуба с писмо до БФС”, но отдолу вече подписите са четири. Очевидно са забравили да си променят заглавието, след като Локомотив (Пд) е премахнат. Вероятно след позицията на Ботев, името на “канарчетата” също ще бъде премахнато и ще останат само три клуба – ЦСКА-София, Берое и Етър.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.