sportove.net

България е готова за старта на Мондиал 2018

България е готова за старта на волейболния Мондиал 2018 за мъже, на който е домакин заедно с Италия от 10 до 30 септември следващата година. Това стана ясно по време на специалното медийно събитие, което Българската федерация по волейбол (БФВ) и Италианската федерация по волейбол (FIPAV) организираха съвместно в Софийска градска художествена галерия.
Официално представяне на градовете домакини на СП по волейбол за 2018+35

На събитието присъстваха президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, президентът на БФВ Данчо Лазаров, вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев, президентът на FIPAV Пиетро Бруно Катанео, кметът на София Йорданка Фандъкова, кметът на Русе Пламен Стоилов и заместник кметът на Варна Коста Базитов.
Официално представяне на градовете домакини на СП по волейбол за 2018+35

Освен това на събитието в София гости бяха много волейболни величия и легенди на родния волейбол: Димитър Златанов, Димитър Каров, Тодор Симов, Христо Илиев, Боре Кьосев, Димо Тонев, Мила Кьосев, Мартин Стоев, Евгени Иванов – Пушката и други.Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.