Намери ни
To Top

Джошуа за Уайлдър: Ще го изям!

През изминалия уикенд шампионът на WBC Дионтей Уайлдър хвърли ръкавицата в лицето на Джошуа, след като премина като валяк през Бърмейн Стивърн в задължителната защита на титлата си.

След като унищожи опонента си с брутален нокаут в първия рунд, Уайлдър побърза да предизвика своя британски съперник: „Обявявам ти война, приемаш ли моето предизвикателство?“.

Промоутърът Еди Хърн, който работи с Джошуа, е в контакт с боеца си по отношение на Уайлдър и изглежда има какво да ни каже.

И Хърн, и Джошуа смятат, че разликата в размерите на теглото е много голяма.


Джошуа (115 кг) вярва, че има прекалено голямо предимство от тази гледна точка, за да може Уайлдър (100 кг) да има шанс да спечели срещу него.

„Наистина ми беше интересно да разбера теглото на Дионтей Уайлдър за битката със Стивърн. Писах и съобщение на Антъни относно това. Не би трябвало да ви казвам какво ми отговори той, но беше: „Ще го изям!“. Между тях има разлика от 15 килограма, което си е доста“, заяви Хърн.

„Разбира се, Джошуа ми заяви, че искаме всички колани и това означава да се бием срещу всички шампиони. Джентълменът, който седеше край него, Тайсън Фюри, също е в плановете ни за 2018 година. Джоузеф Паркър също. Дори неговият промоутър ми писа тази вечер, питайки дали искаме да направим битка в скоро време. Всеки иска да се бие с Антъни Джошуа и вие ще го видите да се бие с всички“, добави Еди Хърн.

Ощр от категория Бойни Спортове