Намери ни
To Top

Никол Шерцингер без бельо в X Factor (снимки)

Никол Шерцингер нажежи страстите на Острова с малката си червена рокля, с която се появи в X Factor в събота. Ден по-късно 39-годишната приятелка на Григор Димитров отново накара пулса на феновете да забие учестено, излизайки без бельо пред публиката на музикалното шоу.

Този път американската певица заложи на дълга до земята бяла плетена рокля, която издайнически разкриваше, че Никол не носи нищо отдолу. По-плътната материя върху интимните й части не намали сексапила на любимата на Гришо, която от известно време насам е превърнала огромните деколтета в своя запазена марка.


Междувременно се разбра, че съдийският стол на Шерцингер в X Factor сериозно се клати. Неотдавна тя намекна, че с удоволствие би се върнала в шоуто за следващия му сезон, но последният слух в английските медии гласи, че продуцентът Саймъл Кауъл ще я замени с Черил Коул. Цитира се дори и какъв ще бъде хонорарт на местната звезда – 1.5 млн. паунда.

Чаровната Черил, която роди преди седем месеца, изненадващо гостува на Кауъл в къщата на съдиите във Франция и това допълнително засили спекулациите, че ще се завърне в X Factor догодина.

Ощр от категория Любимец 13