sportove.net

Промени в Бургас преди мача с Фридрихсхафен

Бургас вече е в очакване на първия сблъсък от Шампионската волейболна лига. Един срещу друг ще се изправят българският шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) и германският носител на титлата в местното първенство Фридрихсхафен. Двата тима излизат в първи сблъсък на 8 ноември (сряда) в Бургас.

Преди мача обаче се наложиха няколко бързи реконструкции в зала „Младост”.


Вчера и днес в спорното съоръжение в Бургас бяха монтирани две нови електронни табла, които отговарят на стандартите за клубния европейски турнир. Ще бъдат поставени и допълнителни седалки, които да увеличат капацитета на залата, разкри пред BGvolleyball.com мениджърът на тима Огнян Томов . Те са задължителни, ако Нефтохимик прескочи първия кръг на надпреварата. Ръководството на тима обаче се подсигури и показа, че вярва на своите щом от сеа се заема с монтирането.

Дебют в Шампионската лига за Нефтохимик 2010 ще направи и украинският диагонал Олександър Стаценко. На този етап той все още не може да бъде картотекиран за участие в НВЛ, но няма никакви пречки да играе в международните мачове.

Срещата-реванш във Фридрихсхафен ще бъде на 12 ноември (неделя).


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.