Намери ни
To Top

Лудогорец е в огромна опасност! Ето какво каза Чичарито, след като избухна с 2 бързи гола

Хавиер Ернандес избухна култово след първите си 2 гола за Реал Мадрид. По думите на Чичарито българският шампион Лудогорец се намира в голяма опасност.

Реал разгроми с 8:2 Ла Коруня като гост. Ернандес влезе 13 минути преди края на мача като резерва и съумя да забоде 2 попадения, а мнението му след срещата казва всичко за амбицията на Мадрид.


„Чувството е невероятно. Реал е най-силният отбор в света, много съм щастлив, че отбелязах 2 гола. Тук съм, за да вкарвам попадения. Надявам се да продължим с головата си серия. Голямата ми мечта е да спечеля Шампионска лига с белия балет този сезон“, заяви преотстъпеният за 1 кампания от Ман Юнайтед в Реал мексиканец.

Така Чичарито даде заявка попаденията на белите да продължат с огромна честота. Лудогорец е един от предстоящите съперници на Реал. Днес Карло Анчелоти заяви, че Мадрид ще навлиза постепенно във форма и голямата цел е доминация в Шампионска лига. Сега Ернандес също сочи турнира като задача номер 1 на белите.

За Реал в ШЛ на дневен ред е гостуване в София, а по всичко личи, че белите ще са амбицирани да разгромят орлите в България. Как ли ще реагират разградчани на огромното предизвикателство, предстои да разберем съвсем скоро?

Ощр от категория Тема на деня