Намери ни
To Top

Попето: Можем да вземем максимум точки от Марибор и „Анфийлд“

Българският полузащитник на „Спартак“ Москва Ивелин Попов изрази разочарованието си от поражението на неговия тим с 1:2 от „Севиля“ в пета група на Шампионската лига. С този резултат руснаците отстъпиха 2-ото място в подреждането.

„Разбира се, има разочарование, тъй като до момента ние бяхме на втората позиция в групата. Мисля, че с прекалено голямо уважение играхме срещу „Севиля“.


След почивката започнахме да показваме нашия си футбол, имахме своите моменти. В края на мача всички видяхте как те започнаха да бавят времето“, каза националът след срещата.

„Севиля“ е много добър отбор, един от най-добрите. Може би в топ 3 на испанския футбол. В първите 10-15 минути имаше усещането, че още влизаме в мача. Но след почивката смятам, че изглеждахме достойно. Имаше много добра атмосфера. Но за нас беше огромен минус, че феновете ни ги нямаше на стадиона“, каза още Попов.

„Гледам към бъдещето с оптимизъм. Добре играхме с „Ливърпул“, и двата мача със „Севиля“ ги проведохме доста добре. Смятам, че в оставащите два мача можем да вземем максимум точки“, оптимист е българският капитан.

Неговият тим ще приеме Спартак Москва в предпоследния си двубой от групата, а след това ще гостува на Ливърпул.

Ощр от категория Шампионска лига