sportove.net

Попето: Можем да вземем максимум точки от Марибор и “Анфийлд”

Българският полузащитник на “Спартак” Москва Ивелин Попов изрази разочарованието си от поражението на неговия тим с 1:2 от “Севиля” в пета група на Шампионската лига. С този резултат руснаците отстъпиха 2-ото място в подреждането.

“Разбира се, има разочарование, тъй като до момента ние бяхме на втората позиция в групата. Мисля, че с прекалено голямо уважение играхме срещу “Севиля”.


След почивката започнахме да показваме нашия си футбол, имахме своите моменти. В края на мача всички видяхте как те започнаха да бавят времето”, каза националът след срещата.

“Севиля” е много добър отбор, един от най-добрите. Може би в топ 3 на испанския футбол. В първите 10-15 минути имаше усещането, че още влизаме в мача. Но след почивката смятам, че изглеждахме достойно. Имаше много добра атмосфера. Но за нас беше огромен минус, че феновете ни ги нямаше на стадиона”, каза още Попов.

“Гледам към бъдещето с оптимизъм. Добре играхме с “Ливърпул”, и двата мача със “Севиля” ги проведохме доста добре. Смятам, че в оставащите два мача можем да вземем максимум точки”, оптимист е българският капитан.

Неговият тим ще приеме Спартак Москва в предпоследния си двубой от групата, а след това ще гостува на Ливърпул.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.