Намери ни
To Top

Етър търси плеймейкър през зимата

Треньорът на Етър Станислав Генчев не е доволен от представянето на играчите в средата на терена. Именно там ще бъдат насочени всички усилия в зимната селекция. Основен приоритет ще бъде привличането на пелймейкър. Най-вероятно ще бъде търсен играч от чужбина, тъй като в момента у нас няма футболист, който реално да засили конкуренцията при “Болярите”.


Почти сигурно Георги Сърмов ще си тръгне през зимната пауза, тъй като има предложение от чужбина. Това ще отвори още по-голяма дупка в средата на терена. Неговата уговорка с шефовете на клуба е да бъде пуснат без трансферна сума, ако получи оферта отвън.

Наставникът на виолетовите вече усилено работи по селекцията. Той е наясно и с кои играчи може евнтуално да се раздели през зимния трансферен прозорец. В черния списък на младия треньор са попаднали нападателят Цветомир Тодоров и халфът Джихат Кямил. Те ще получат шанс до края на календарната година да се докажат и да покажат, че имат място в състава. Вероятността да останат обаче не е особено голяма. До дни трябва да стане ясно дали Етър ще играе контрола по време на паузата в шампионата заради националните отбори.

В събота болярите приемат Витоша (Бистрица). Тимът на Станислав Генчев има само две победи до момента от началото на сезона. Предстоящият мач с друг от новаците е добра въможност Етър да прекъсне негативната си серия. “Бистришките тигри” пък все още търсят първия си успех в шампионата.

“Тема спорт”

Ощр от категория Трансфери